Celebra el teu aniversari jugant a futbol!

Aquest any vine a celebrar el teu aniversari amb nosaltres! CSS t’ofereix la possibilitat d’organitzar l’aniversari del teu fill/a a les instal·lacions de l’escola Jesús i Maria o al Sagrat Cor de Sarrià, ubicades en el barri de la Bonanova i Sarrià. Un espai tranquil, situat a la zona alta de Barcelona, molt aprop de les Sortides 7 i 9 de la Ronda de Dalt.

Amb l’objectiu de fomentar l’esport entre els més petits i amb la intenció de canviar les festes de videoconsoles, Fast food i Chiquiparks, per un partit de CHAMPIONS LEAGUE, sorgeix aquesta nova activitat a CSS.CAT.

L’objectiu principal és que els nois recordin aquest dia d’una manera molt especial i amb un gran somriure.

En tot moment hi haurà un monitor que serà el responsable durant les hores contractades de l’activitat.

Contacte

Responsable: Gemma
Tel 687 593 658

Contacta

Calcular Pressupost

Aniversari

  • 2€/nen
  • 8€/nen
  • 8€/hora
  • 10€/hora
  • Creació d'Escut d'equip (taller) + Himne Champions (sortida al camp) + Pilota Champions League (80€) Un cop dividits per equips, els nens i nenes pensaran en com volen que sigui l'escut del seu equip i el crearan ells mateixos amb diversos materials com ara retoladors, cartolines, goma eva,... així com ho faran amb el nom de l'equip amb el qual jugaran el seu partit de Champions. Un cop els 2 equips han acabat de fer l'escut, surten al camp mentre sona l'himne de la Champions League, en fila i com si es tractés d'un partit Oficial. Just en el centre del camp hi haurà la típica pilota de la Champions que és present en tots els partits d'aquesta competició i es procedirà a fer la foto prèvia a l'inici de l'enfrontament, conjuntament amb l'àrbitre del partit!

Jesús i Maria

Veure fitxa

Sagrat Cor

Veure fitxa