copa futbol 7

Torna la Copa Futbol 7 CSS.CAT!

La Copa de futbol 7 es disputarà entre les instal·lacions de Col·legi Alemany – Esplugues i Sagrat Cor – Sarrià durant els propers mesos de juny i juliol.

Degut a la gran demanda i només l’oferta de 16 places disponibles, es condició necessària per tenir la reserva garantida, abonar la quantitat corresponent als 4 primers partits (3 de fase de grups, més el partit de quarts de final que disputaran tots els equips)

CONDICIONS EXCEPCIONALS PELS NOSTRES CLIENTS!
El cost és de 160€ en cas d’haver participat a les lligues CSS.CAT durant la present temp. 2016-2017 o bé 200€ en cas de no haver-ho fet.

Podeu fer la vostra reserva pagant en efectiu a la instal·lació de Sagrat Cor o Col·legi Alemany o bé mitjançant transferència bancaria en el següent nr. de compte:

ES31 0081 1838 4300 0104 9108 / BSAB ESBB – Col·legi Alemany Barcelona. (Titular CSS.CAT) Banc Sabadell

És molt important que especifiqueu el nom de l’equip i Copa 2017 CSS.CAT, en el concepte del pagament.

Tots els equips podran incorporar jugadors nous, ja sigui com a fixes o bé com a provisionals durant la fase de grups. No així, en quan comenci la fase d’eliminatòries, per tal de no desvirtuar el desenvolupament de la competició.

Format competició

– 16 equips – 4 grups de 4 equips

– Fase prèvia de 3 partits.

– Un cop finalitzada la fase prèvia, els 2 primers de cada grup passen a jugar els 4rts de final de la Copa Aurum, mentre que el 3r i 4t passen a disputar els quarts de la Copa Argent.

– Les semis s’hauràn d’abonar en cas de classificar-se. Les FINALS són GRATUÏTES!

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar a travès de email a info@css.cat o trucant a 93 117 10 13.

CategoryFutbol-7
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!